Mieza Shaklee


HOYEAH HOYEAH..

Vitamin C Chewable 100mg Shaklee kembali lagi!!



Ting ting ting ting ting! eceeehh

Mana yang menunggu sekian lama boleh dapatkan vitamin C Chewable dahulu dengan saya sementara menunggu vitamin C 500mg. Sob sob sob jangan sesedih ya sebab cheawable c 100mg mampu menggantikan vit c 500mg.

Untuk bacaan lanjut, klik sini. chill ya ;)

eh eh sebelum terlupa, sempena bulan Mei, SHAKLEE buat promotion.... jeng jeng jeng. Ape tue?? haa... Vivix la..

Vivix tu mende? lorhhh xtaw la tu.. check this out =)

Terfikir-fikir nak order?? xpayah tunggu lelame.. benda baik kan.. In Shaa Allah.. bukan untuk sesape pun, untuk anak-anak, keluarga dan orang yang kita sayang.. betul tak. Pilihan di tangan anda. Anda mampu mengubahnya. hehe

Ape?? nak order camne?? xyah susah g jauh2.. pakai jari jemari pun boleh..hihi. Text or wassup je saya 017-3277 687 k.. xpun jengok sini cara order.
Mieza Shaklee



1. Buat tempahan melalui:

    1.1) Emel: superdupershaklee@gmail.com
    1.2) PM di FB: Mieza Shaklee
    1.3) WhatsApp/sms ke 017-3277 687 / 018-3212 401 
  1.4) Gunakan ID Mieza Shaklee [890282] untuk membuat tempahan di mana-mana Cawangan SHAKLEE bagi mendapatkan harga ahli

2. Nyatakan Produk atau Set yang anda mahu;


3. Berikan maklumat Nama, Alamat Lengkap No. HP dan Emel;

3. Tunggu sehingga saya reply pesanan anda. In Shaa Allah 
secepat mungkin;

4. TRANSFER/
BANK IN ke MAYBANKMBB 114405108186 
    [Sila SMS/email/PM sebagai bukti pembayaran]

5. Order akan diproses dengan segera. Penghantaran adalah menggunakan     POSLAJU @ GDEX.

6. Anda akan mendapat order anda dalam 2-3 hari bekerja.


In Sha Allah saudara/i akan terima konsultansi tentang produk secara PERCUMA dengan setiap pembelian supplement dari blog ini =)



Mieza Shaklee

Hilangkan Ketuat dengan Nutriferon
INTERFERON dan NUTRIFERON


Apa itu interferon?

Menurut En. Wiki,


"Interferons (IFNs) are proteins made and released by host cells in response to the presence of pathogens such as viruses, bacteria, parasites or tumor cells. They allow for communication between cells to trigger the protective defenses of the immune system that eradicate pathogens or tumors."

Dalam bahasa yang lebih mudah, interferon ni dihasilkan oleh sel apabila terdapat kehadiran patogen seperti virus, bakteria, parasit atau sel tumor. Ia adalah kunci kepada sistem imunisasi untuk melawan semua patogen atau tumor..

MasyaAllah..hebat kan?

Tetapi, interferon di dalam badan perlu diaktifkan.

Shaklee Nutriferon adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia hasil kajian selama 40 tahun oleh Dr. Yasuhiko Kojima dan menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga Safflower, Honeysuckle Jepun dan biji Plantago; mrmpunyai daya kebolehan untuk mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Nutriferon adalah satu formula eksklusif dan dipatenkan oleh Shaklee.

Manfaat utama Shaklee Nutriferon:
◆ Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
◆ Melawan kanser dan tumor
◆ Melindungi tubuh dari influenza, virus, mikrob
◆ Meringankan stress dan kelesuan
◆ Melambatkan penuaan
◆ Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B dan C
◆ Membantu menangani tempoh menopaus
◆ Mengurangkan simptom PMS

Tingkatkan daya imunisasi tubuh badan dengan pengaktifan interferon melalui Shaklee Nutriferon.


P/s: Tahukan anda doktor menggunakan suntikan interferon dan sapuan asid pada ketuat untuk merawat ketuat dalam perubatan? Jadi dengan wujudnya nutriferon nie, tidak perlu nak suntik2 yang sintetik lagi..tidak perlu keluarkan lagi statment "Saya takot jarum.." hehehe

Lagi Info Nutriferon


Mieza Shaklee
           <ID No: 890282>